Ook meer energie? contact

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching

Je kent het vast wel: Even een paar dagen vrij nemen, want je voelt je gestrest. Of je volgt tijdelijk een dieet, want je wilt wat kilo’s kwijt. Of je gaat maar weer eens de sportschool in, want je vindt dat je moet sporten. Een maand later is alles weer bij het oude, de kilo’s zitten er weer aan, de sportschool is vergeten en de stress is eigenlijk niet weg geweest.

Leefstijlcoaching is anders, leefstijlcoaching is gericht op structurele veranderingen. Deze veranderingen moeten dus realistisch zijn en passen in jouw leven. We gaan samen op zoek naar jouw ideale leefstijl. Dit gaat stap voor stap, is haalbaar, blijvend en succesvol. En het geeft je nieuwe energie!

Leefstijlverandering kan bijvoorbeeld plaatsvinden op het gebied van voeding, bewegen, sporten, of het stoppen met roken, stressreductie, beter slapen of een combinatie hiervan.

Als leefstijlcoach help ik je met het formuleren en realiseren van je doelen. Helpen? Ik stel vragen, ik motiveer, luister, begrijp, ik geef je net dat duwtje in de rug, maar ik houd je af en toe ook de spiegel voor, ik zet je aan het denken en aan het werk.
Je doet het dus vooral zélf! Want dan werkt het en geeft het jou nieuwe energie. Gemotiveerd om aan de slag te gaan?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

 

De duur van een coachingstraject verschilt van persoon tot persoon, van enkele afspraken, tot een paar maanden of langer. We stemmen het af op jouw behoeften.