Ook meer energie? contact

Wat geeft jou energie?

Wat geeft jou energie?

Ieder mens is anders. De een krijgt energie van actief sporten, hardlopen, mountainbiken, de ander van ontspanning, yoga, mediteren. Weer een ander krijgt energie van 8 uur ongestoorde nachtrust, of van gezonde voeding, van een goed gesprek, een gezellig feest, een mooi boek, of een combinatie van dit alles. Daarnaast we hebben allemaal te maken met dingen die ons energie kosten en waar we in meer of mindere mate invloed op hebben.

Wat geeft jou energie?Wat kost jou energie?
SportenRoken
Gezonde voedingOvergewicht
OntspanningZiekte
MindfulnessOndergewicht
Hobby'sStress
WerkOnregelmatige nachtrust
Gezin/KinderenAlcohol
WandelenWerk
SlapenSlechte gewoontes

Hoe is de balans bij jou?

Al deze verschillende factoren kunnen jou energie geven of juist kosten. Hoe is de balans bij jou? Wat zou jij willen veranderen, of wat heb je al diverse keren geprobeerd te veranderen? Lastig hè!

Het is keihard werken om je leefstijl te veranderen, op welk gebied dan ook. Stoppen met roken, of alcohol, gezonder eten, meer bewegen, vaker op de fiets, (meer) gaan sporten, meer ontspanning, beter slapen, het gaat allemaal niet vanzelf. En ook zeker niet allemaal tegelijk. Niets is zo lastig als het doorbreken van ingesleten patronen en vaste gewoontes.
Ben jij niet tevreden over jouw balans? En ben je van mening dat je meer plezier, gezondheid en energie uit jouw leven kunt halen maar het lukt je niet alleen? Dan is een leefstijlcoach iets voor jou!

Maak een afspraak