Ook meer energie? contact

Over ‘Mijn aanpak’

Over ‘Mijn aanpak’

Leefstijlcoaching via ACT

Mijn ervaring de afgelopen jaren bij het coachen van heel veel verschillende mensen (jongeren, pubers, volwassen vrouwen en mannen): Niets is zo lastig als gedragsverandering. Gezonder eten, meer bewegen, sporten, zorgen voor voldoende nachtrust, het is makkelijker gezegd dan gedaan.
Ik ben op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag ‘hoe kan ik jou helpen zodat jij structurele gedragsverandering op het gebied van leefstijl weet te realiseren’, dat antwoord heb ik gevonden in ACT. Sindsdien werk ik tijdens mijn coaching aan de hand van ACT, een gedragstraining die bewezen effectief is voor verschillende problemen, waaronder eetproblemen, verslavingen, angst en lichamelijke ongemakken. Zo pakken we samen jouw leefstijlverandering (gedragsverandering) in de kern aan.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een gedragstraining die bewezen effectief. ACT kan je helpen om op een handige manier om te gaan met je problemen, zodat je hier niet steeds in vastloopt en je je zo kunt blijven bezig houden met de meer waardevolle dingen in je leven.
Het mooie van ACT is dat het niet alleen bruikbaar is als je problemen hebt, je kunt het ook gebruiken om je kwaliteit van leven te verhogen en je persoonlijke veerkracht te vergroten. ACT is bruikbaar voor iedereen die nog meer uit zijn leven wil halen.